Information
Råt&Godt - Vision
Til Kommuner
Råt&Godt Butik
Handelsbetingelser
Kontakt
Find vej til os
Produkter
Hylder
Lamper »
Plankeborde
Pyntegenstande
Specialopgaver »
Samarbejdspartnere
Råt & Godt har løst opgaver for en række firmaer.

Klik her for eksempler

Om Råt & Godt - et værksted i udvikling


Råt&Godt er et socialøkonomisk værksted, der motiverer, styrker og ruster udsatte unge socialt og fagligt til job og/eller ungdomsuddannelse gennem autodidakt læring og arbejde i værkstedet.

Værkstedet er baseret på håndværksmæssige opgaver som produktion af brugskunst, pynte genstande og boligartikler, men også større specialopgaver/projekter for private, institutioner og virksomheder. Produktionen sker i samarbejde med udsatte unge på kanten af loven og/eller arbejdsmarkedet og alle produkter og projekter laves af genbrugsmaterialer, da Råt&Godt mener at både unge og materialer fortjener en chance til; et nyt liv. Derfor er alt materiale indkøbt og upcycled (recycled) og der arbejdes tæt sammen med andre samfundsansvarlige og miljøansvarlige virksomheder som Røde Kors, Blåkors, If-Group, Uni-Scrap mm; da essensen i Råt&Godt’s koncept er, at tage ansvar og at det skal give mening.


Råt&Godt er at finde i den gamle DSB’s remisse (Limfjordsbanen) i hjertet af Aalborg; Hjulmagervej 58. Her kan du mærke stemningen i de rå vægge og over 100 år gamle lokaler, med 4 meter høje kakkelvinduer, der giver et fantastisk lysindfald, gammel smede esse og højt til loftet. En atmosfære, der danner den unikke stemning og de perfekte rammer for Råt&Godt’s koncept.

 
Stedet er stiftet af Christian Helweg, som også er daglig leder på værkstedet:

Christian

28 år, stifter og daglig leder af Råt&Godt. 
Christian er uddannet indenfor kommunikation, ledelse, service og økonomi på Business Academy Cph samt kurser i iværksætteri, innovation, HR og NLP/mindfullness. 
Med interesse for kreative og praktiske løsninger til boligen har Christian valgt, at kombinere interesse og hobby med erhverv. 
 
Christian er bosiddende i Aalborg og er i sin fritid, altid aktiv med enten sport eller aktiviteter i den mere kreative genre
 
Christians motto: Det skal gi´ mening
 

Arrangementer og Foredrag

Arrangementer i Råt&Godt lokaler, Hjulmagervej 58, 9000 Aalborg: Projektor, hytte, 190 kvm. lokaler og andet står til rådighed ved leje af lokaler.
Kontakt Råt&Godt for fremvisning, pris for leje og en uforpligtende snak på kontakt@raatoggodt.dk eller tlf.: 60 82 76 06
 
Foredrag skræddersyet til skoler, institutioner og andre. Kontakt Råt&Godt på kontakt@raatoggodt.dk eller tlf.: 60 82 76 06 for at høre mere om Christians foredrag, der bl.a. handler om iværksætteri, bæredygtighed og om at tage et medansvar om samfund og miljø.
Fortsæt
Facebook